_DSC0138

I köket med Frederik Zäll

Lyxlagat Live med Frederik Zäll – under de här kvällarna blandas upplevelsen av att gå på restaurang, titta på matlagningsteve och vara hemma i köket tillsammans med Frederik. Utvalda råvaror, goda drycker i glaset och grym musik som matchar menyn är självklara inslag på hans event. Samtliga event bjuder på en trerättersmiddag.

LYXLAGAT LIVE: AMERICAN DINER

I konceptet American Diner levererar Frederik en meny inspirerad av sin stora idol Elvis Presley och Twedes Café, känt från teveserien Twin Peaks. Ni har inte provat en riktig burgare förrän ni provat Fred’s pulled pork burger!

LYXLAGAT LIVE: DET FRANSKA KÖKET

Det franska köket ligger Frederik varmt om hjärtat, denna kväll inspireras av en annan av hans stora idoler: Raymond Oliver, jämförbar med vår egen Tore Wretman. Klassiska franska rätter som t.ex. Crème Brulée tar självklar plats på denna kvälls meny.

LYXLAGAT LIVE: HELSTEKT KÖTT

En hel kväll med fokus på kött – på spisen, i ugnen eller på grillen: Frederik går igenom allt från skillnaden på fransk och engelsk rostbiff till hur man helgrillar en riktigt stor köttbit. Och vad är egentligen tjälknul? Frederik reder ut begreppen!