page3-1005-full (1)

Japansk matlagning

En intressant och inspirerande dag med Joakim Lundblad där du kommer att lära dig mycket om japansk varm och kall matlagning.

Det japanska köket är så mycket mer än sushi men vi kan inte hoppa över hur man tillagar en perfekt Maki eller Nigiri. Gyoza (japanska dumplings) med olika fyllningar och tillagningssätt är också något du får lära dig samt olika goda tillbehör till dessa. Vi kommer också att hinna med några varma rätter och gå igenom lite olika tekniker i matlagningen.

Joakim är en av Sveriges bästa sushikockar och har en stor förkärlek till japansk mat, gärna med en liten svensk touch. Han har varit kökschef på Yasuragi i många år där han var med och skapade deras japanska profil. Han har ännu rekordet i Guiness Rekordbok för perfekt sushitillverkning.

DATUM:
21 oktober 2017

ANTAL DELTAGARE:

Max 24 personer

PLATS:
Uppdrag:köket, Gränby

TID:
11.00 – 17.00

PRIS:
1695:-/person

ANMÄLAN:
info@uppdragkoket.se