Mer än bara ett möte

Konferens + matlagning = teambuilding

Modernt utrustade konferensrum

I våra harmoniska mötesrum utrustade med den senaste tekniken, hjälper vi er att ta ert möte till den högsta nivån. Vi har rum som rymmer från två upp till 56 personer. Boka ett rum separat eller alla tillsammans. Samtliga konferensrum är fullt utrustade med projektor och ljudutrustning.

Event inom mat och dryck

En god idé är att avrunda er konferens med ett matlagningsevent eller en matutbildning – ett perfekt sätt att kombinera teambuilding med inspiration. Ta en titt under fliken ”Matlagningsevent” för massor med tips på vad vi kan göra – eller kontakta oss för ett skräddarsytt event.

Skicka in din förfrågan redan idag: info@uppdragkoket.se

Våra rum

Studion
15-56 personer

Studion är inte ett vanligt konferensrum. Det är en hemtrevlig lokal utrustad med projektor, ljudutrustning, kamera och mikrofon. Ta tillfället i akt och avsluta dagen med att laga mat tillsammans med vår kock – ett roligt sätt att bygga gemenskap och teamkänsla i gruppen.

Loungen
14-20 personer

Slå er ner bekvämt i soffan och diskutera vardagens angelägenheter. Självklart kan ni även få rummet som ett traditionellt konferensrum – med mysfaktor, vill tilläggas.

Kreativa rummet
2-12 personer

Vårt minsta rum är perfekt när ledningsgruppen eller liknande mindre grupp vill sitta enskilt en stund. Bokas med fördel tillsammans med Loungen eller Studion men kan självklart även bokas separat för en hel dag eller så länge ni vill.

Förfrågan

Använd formuläret nedan eller kontakta oss direkt på info@uppdragkoket.se eller ring oss på               018-24 60 62.

Ditt namn (obligatorisk)

Företag

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)

Heldag
Halvdag

Önskemål