Vill du ha en extra
trevlig konferens?

Då är du välkommen till oss.

Hos oss får du ett personligt värdskap och professionell service för både små och stora sällskap. Vi har tre personliga konferensrum som rymmer upp till 60 personer och som är utrustade med den senaste tekniken.

Hemlagad lunch, nybryggt godd kaffe allt i en härlig, mysig miljö där du kommer känna dig hemma. Vi har gratis parkering för alla gäster precis utanför dörren.

Vill du veta mer eller boka, ring oss på 018-24 60 62 eller maila på info@uppdragkoket.se.

Du är väldigt välkommen till oss om du vill se våra fina lokaler och ta en kopp kaffe. Slå helst en signal först på 018 -24 60 62.

Våra rum

STUDION
Studion är trivsam och modern som rymmer upp till 60 personer om alla sitter vid ett bord. Något fler om det räcker med stolar. Det är en ljus, personlig lokal med möjlighet till olika typer av sittningar beroende på vad ni önskar. I lokalen finns modern projektor, ljudutrustning, kamera och mikrofon. Vill ni avsluta med en rolig upplevelse tillsammans så är lokalen perfekt för matlagning med en av våra kockar.

LOUNGEN
Loungen är ett hemtrevligt för upp till cirka 20 personer. Det går att möblera på många olika sätt med rektangulära eller runda bord. För den som vill sitta lite mjukare passar soffan utmärkt. I lokalen finns modern projektor- och ljudutrustning.

KREATIVA RUMMET
Kreativa rummet är ljust och trevligt som rymmer upp till 12 personer. Det passar perfekt till en mindre konferens eller möte. Vill ni ha flera rum går det utmärkt att kombinera med Loungen eller Studion. I lokalen finns modern projektorutrustning.