_DSC0210

Mat från Grunden Fisk

Du blir inte bara klok av fisk, det är både nyttigt och gott också! Dessutom är fisk inte så svårt att tillaga som man kan tro.

Tillsammans med vår kock Anna Lenman botaniserar vi bland fisk och skaldjur, lär oss hantering, tillagningsmetoder och självklart kommer en hel del att provsmakas i de goda anrättningar ni kommer att tillaga!

Nytt för 2017 är att denna matlagningskurs kommer gå för privatpersoner för allra första gången!

Pris: 1395:-/person, 1095:-/person med UNT+

EVENT:
För privatpersoner

ANTAL DELTAGARE:
24 personer

PLATS:
Uppdrag:köket, Gränby Centrum

TID:
31/1 2017 = FULLBOKAT!

17.30-21.30

NYTT DATUM: 7/3 2017

17.30-21.30

PRIS:
1395:-

1095:- med UNT+

www.unt.se/untplus

ANMÄLAN:
info@uppdragkoket.se