ICA Kvantums Matstudio

ICA Kvantum i Gränby Centrum driver tillsammans med Uppdrag:köket ICA Kvantums Matstudio. Som gäst i Matstudion får du som är en av ICA Kvantum i Gränby Centrums bästa kunder möjlighet att ta del av spännande event, matlagningskvällar, inspirerande föreläsare och olika typer av matutbildningar och provningar.

Sedan 2003 har ICA Kvantum i Gränby Centrum anordnat mycket uppskattade kundkvällar för sina allra bästa stamkunder. Under årens lopp har en rad olika teman genomförts. Vi har även haft flertalet gästspel av bland annat Paul Svensson och Roland Persson, båda två mycket väletablerade namn i svensk matkultur.

Nytt för i år är fokuset på interaktiva event och matutbildningar – från och med 2016 lanseras nya kundevent i mindre grupper med tydlig inriktning på aktiv matlagning och olika typer av matskolor. Event som alla kan delta i och glädjas av.

Under året som kommer finns som vanligt en mycket spännande agenda.

Varmt välkommen tillbaka till ICA Kvantums Matstudio!

Samarbetspartner

Ps. Glöm inte att dra ditt ICA Kundkort varje gång du handlar i butiken, på så vis får du ta del av alla våra bästa erbjudanden, som t.ex. kvällarna i Matstudion!