Om oss

Uppdrag:köket levererar helhetslösningar och matupplevelser till nöjda gäster.

Hela vår verksamhet kretsar kring mat, dryck och relationer. Vi brinner för meningsfulla möten.

Konferens + Matlagning = Teambuilding

Hos oss på Uppdrag:köket kan du boka konferens, anordna kick-off och uppleva mat- och dryckesevent med kock eller sommelier. Vi kan mat och dryck helt enkelt – och vi vet vad som krävs för att våra gäster ska trivas.

Välkommen hem till oss!

Vår ambition är att få alla gäster att känna sig som hemma när de besöker oss. Atmosfären är varm och gemytlig med tydlig känsla och närvaro. Vi bryr oss om våra gäster.

Fräscht, modernt och flexibelt!

I våra modernt renoverade lokaler i Gränby Centrum har vi ett fullt utrustat kök med möjlighet till matlagning och utbildning inom mat och dryck. Vi erbjuder även tre olika konferenslokaler, samtliga kompletta med den senaste tekniken.

Kontakta oss för en förfrågan eller bokning, använd formuläret eller maila oss på: info@uppdragkoket.se

Det är i köket det händer!

_DSC4250 kopia

Kaija Carlson
Ägare/VD
kaija@uppdragkoket.se
018-24 60 61
Mat just nu:  Skördesoppa med säsongens rotfrukter
Plats just nu: På cykelsadeln runtom i Uppsala

_DSC4200 kopia

Anna Tranberg
Marknads- och försäljningschef
anna@uppdragkoket.se
018-24 60 62, 070-692 60 62
Mat just nu: SALMA med asiatiska smaker.
Plats just nu: Sparkar höstlöv i någon av stadens mysiga parker.

_DSC4115 kopia

Lindha Svanberg
Drift och Event
lindha@uppdragkoket.se
018-24 60 62
Mat just nu: Allt med kyckling, världens bästa protein!
Plats just nu: Längtar tillbaka till sommarens Rhodos

_DSC4163 kopia

Lena Hamel
Event- och driftansvarig
lena@uppdragkoket.se
018-24 60 62
Mat just nu: Skaldjur
Plats just nu: Kapprovinsen i Sydafrika för den fantastiska maten, landskapet och de goda vinerna!

_DSC4068 kopia

Sara Skaränger Littmarck
Drift och Event
Mat just nu: Vill inte välja mellan moules frites och klassisk svamprisotto!
Plats just nu: Köpenhamn

Sofia Klassiker

Sofia Högbom
Drift och Event, Inspiratör för ICA-klassikern. Projektledare för Näringsberäkning av färdigmat i butik.
Mat just nu: 
Plats just nu:

_DSC0381

Katarina Fasth
Utbildad konstvetare, Projektledare för Lagad och monterad mat i butik.
katarina@uppdragkoket.se
018-24 60 62
Mat just nu: Snabblagade vardagsrätter med mycket grönsaker
Plats: Hemma i Alsike

Kontakta oss

Gränby Centrum
Marknadsgatan 1
754 60 Uppsala
018-24 60 62
info@uppdragkoket.se

Hitta till oss

Policy och värderingar

Viktigt för oss
• gott värdskap och en helhetsupplevelse utöver det vanliga
• svenska och lokala råvaror
• lokalt engagemang och CSR
• värme och omtanke om varandra och våra gäster

Leverantörer

Kaffe och te
Bergstrands kafferosteri, Teapigs

Råvaror och catering
ICA Kvantum i Gränby Centrum
Färskvaruhallen Sorunda
Menigo
VIVA Wine and Spirits

Arbete med lokala leverantörer
Triller Mat och bröd

Sociala medier

Facebook: www.facebook.com/uppdragkoket
Instagram: @uppdrag_koket
#uppdragkoket #detäriköketdethänder
Youtube: Uppdrag:Köket

Vill du få vårt Nyhetsbrev?