Samarbetspartners

Vi är oerhört stolta och glada att presentera våra samarbetspartners. Var och en av dem representerar vår egen värdegrund och brinner för och arbetar hårt med samma saker som vi strävar efter: omsorg och omtanke om mat och dryck, kvalitet och personlighet och självklart en oförglömlig helhetsupplevelse.

Tillsammans förverkligar vi detta för alla våra gäster.

_DSC9947

ANNA LENMAN

Anna Lenman är kock, har en Fil. Mag. i gastronomi och driver det egna företaget. Kreativa Gastronom Byrån. Anna beskriver själv sin matlagning som ”Svensk med internationella influenser”, vilket grundar sig i hennes egen bakgrund som jägare och hennes stora intresse för resor och andra kulturer. Anna arbetar uteslutande med råvaror av utvald och hög kvalitet, hon har bland annat ett utbrett samarbete med utmärkta och välkända SALMA.

Kolla in Annas blogg ”Matnyttigt” på: www.gastronombyran.com

Mer info om SALMA hittar du här: www.salmalax.se
Facebook

Frederik Zäll

Frederik Zäll är gitarrist i bandet Eskobar och driver bloggen Lyxlagat på Allt om Mat Frederik är även barnboksförfattare och känd från olika uppdrag inom teve. Bra råvaror, skön musik och livsnjutning står högt i kurs hos denna målmedvetne entreprenör. 

Tillsammans med Uppdrag:köket genomför Frederik Zäll ‘Lyxlagat Live’ och en kurs i småskalig ölbryggning.

Kolla in Frederiks nyöppnade sajt LYXLAGAT på: www.lyxlagat.se

Frederik har även sin blogg ”Lyxlagat” på Allt om Mat: www.alltommat.se/lyxlagat

_DSC0138
Martin Andersson

Martin Andersson

Martin Andersson är kock och en lokal Uppsalaprofil inom mat och dryck. Martin har gedigen erfarenhet från restaurangbranschen och har idag en ledande position inom Svenssons krogar som Koncernkökschef, han är även kokboksförfattare, tv-kock och anlitas flitigt för uppdrag på nationell och internationell nivå.

Tillsammans med Uppdrag:köket och ICA Sverige genomför Martin Andersson projektet Laga mat i butik. Laga mat i butik är ett projekt som riktar sig till butiker med egen tillverkning av färdigmat eller som vill starta upp cateringverksamhet.

Christofer Johansson

Christofer Johansson är kock med bakgrund från Grythyttan. Han har gedigen erfarenhet från välkända restauranger och är en driven entreprenör inom mat och dryck. Christofer sätter högt värde på att enbart arbeta med bra råvaror som är i säsong, grönsaker och örter spelar ofta ledande roller i hans matlagning.

Under sommaren 2016 startar Christofer sin egen verksamhet som krögare, Eksgården krog och rum på Öland. För att läsa mer om detta, besök deras hemsida: www.eksgarden.com. Vi rekommenderar varmt ett besök där!

_DSC0268
Receptskaparna_small

Receptskaparna

ReceptSkaparna består av Lina Sandén, receptkreatör med examen i Kostvetenskap och Frida Olsson, matetnolog och receptkreatör. Tillsammans brinner dem för det vegetariska köket och har koll på allt det senaste som händer inom hälsa och koströn.

För mer info, kolla in ReceptSkaparnas hemsida: www.receptskaparna.se

Björn Hultén

Björn Hultén arrangerar upplevelse- och träningsresor i Sverige och utomlands. Han driver bloggen ”Träning och hälsa” på www.unt.se som år 2014 blev utsedd till bästa träningsblogg. Björn Hultén arbetar som personlig tränare inom olika utomhusidrotter och på hans egen meritlista finns över fyrtio långlopp, åtta bestigningar av Kebnekaise, sex stycken Svenska klassiker, Cykelvasan, Tough Viking, Tjurruset och Ironman.

Tillsammans med Uppdrag:köket anordnar Björn Hultén event där praktisk och teoretisk matkunskap kombineras med fysisk aktivitet eller träning.

_DSC0352

ICA Sverige

Tillsammans med Uppdrag:köket genomför ICA projektet Lagad och monterad mat i butik, ett projekt som riktar sig till butiker med egen tillverkning av färdigmat eller som vill starta upp cateringverksamhet. Projektet har drivits med framgång sedan 2014.

Rational

RATIONAL är världsledaren inom tillverkning av kombiugnar, utvecklade av kockar för kockar. SelfCookingCenter® 5 Senses – det enda matlagningssystemet med fem sinnen, tar driften i kök till nya nivåer.

Tillsammans med Uppdrag:köket och ICA Sverige ges workshops och utbildningar under projektet Lagad och monterad mat i butik.

ICA Kvantum i Gränby Centrum

ICA Kvantum i Gränby Centrum är sedan 1971 Uppsalas ledande matbutik med fokus på matglädje, inspiration och en exceptionell service.

Tillsammans med ICA Kvantum planeras och genomförs mycket uppskattade kundkvällar sedan mer än 10 år tillbaka. Idag sker samarbetet mellan ICA Kvantum och Uppdrag:köket på flera plan, bland annat genom projektledning, utbildning och arbete med marknadsföring.

www.ica.se/kvantumuppsala