matupp_05

En hel dag med mat, vin och Michel Jamais

Michel Jamais är en av Sveriges främsta experter när det kommer till att kombinera mat och dryck. Han är också Kaijas största idol och läromästare i mat och dryck. Michel är sommelier och håller ofta vinprovningar runt om i landet. Han är även skribent i flera kända tidningar och har gett ut flera böcker i ämnet mat & dryck.

Under en dag tar Michel med oss på en resa i maten och dryckens förtrollade värld.

Dagen börjar med grundläggande kunskaper och förståelse av sensorik som ligger till grund för allt inom mat och dryck. Vi prova olika viner som vi sedan tar med oss in i köket och lagar mat utifrån dess olika karaktärer. Som avslutning på dagen avnjuter vi det goda vinet och maten vi lagat tillsammans.

DATUM:
10 februari 2018

PLATS:
Uppdrag:köket, Gränby

TID:
09.30  – 16.00

PRIS:
2495:-/person

ANMÄLAN:
info@uppdragkoket.se