Aktuellt

Här kan du läsa om det senaste som händer hos oss; nyheter, aktuella event och trendspaningar.

15 oktober

Julklappspyssel med middag

Vill du ha en annorlunda teambuildning eller en rolig julklapp till din personal?

Kom till oss på en kväll och gör era egna goda julklappar att antingen ge bort eller att behålla själv. Vi julpysslar med mat- och bakjulklappar för att sedan äta en god middag tillsammans. Antingen om ni vill laga själva eller om vi lagar den till er. Kontakta oss på info@uppdragkoket.se eller ring till 018 24 60 62.

9 april

Hög tid att boka vårens konferens med ditt härliga gäng! Just nu erbjuder vi 150 kronor rabatt per person om ni bokar konferens och en aktiv matlagningskväll samma dag. Du vet väl att att forskningen säger tydligt att vi presterar mycket bättre och är mindre stressade om vi har roligt tillsammans!

 

27 mars

Den 27 mars har vi återigen vår populära kurs “Mat & Dryck i kombination”. Det finns mer information om kursen här under fliken Matupplevelse. Du kan anmäla dig genom att skicka ett mail till info@uppdragkoket.se eller om du ringer oss på 018 246062. Om du har UNT+ kort får du 300 kronor rabatt på kursavgiften!

 

27 & 28 februari.

Vi har haft två fantastiskt roliga kvällar med temat “Fina Fiskar” där Mikael Prising från Feskarn gästade oss med många goda rätter. Det här var två kvällar där gästerna var inbjuda av ICA Kvantum Gränby. Vi är väldigt glada för att få möjligheten att göra den här typen av mat- och dryckevent som är tänkta att ge gästerna mycket inspiration och idéer.

 

6 februari.

Igår hade vi vår fantastiskt roliga kurs Grönsaker. Stort tack till er som kom på kursen och oj vad mycket goda grönsaksrätter det blev till den avslutande buffén! Alla hade nog olika favoriter utav de femton olika rätterna men de svampfyllda savoykålsrullarna var nog en extra höjdare tycker vi.

Vi planerar att hålla en ny kurs Grönsaker torsdagen den 5 april. Titta gärna vidare på våra utbildningar här på sidan.

 

Följ oss på sociala medier för snabba uppdateringar:
Facebook: www.facebook.com/uppdragkoket
Instagram: @uppdrag_koket