Vill du ha en extra
trevlig konferens?

Då är du välkommen till oss.

Hos oss får du ett personligt värdskap och professionell service för både små och stora sällskap. Vi har tre personliga konferensrum som rymmer upp till 60 personer och som är utrustade med den senaste tekniken.

Hemlagad lunch, nybryggt gott kaffe allt i en härlig, mysig miljö där du kommer känna dig hemma. Vi har gratis parkering för alla gäster precis utanför dörren.

Vill du veta mer eller boka, ring oss på 018-24 60 62 eller maila på info@uppdragkoket.se.

Du är väldigt välkommen till oss om du vill se våra fina lokaler och ta en kopp kaffe. Slå helst en signal först på 018 -24 60 62.

 

Vill du uppgradera din konferens?

Du har möjlighet att boka in en lunch eller kväll med aktiv matlagning för din konferensgrupp. Det här är fantastisk teambuildning och ett väldigt roligt sätt att umgås. Hör gärna av dig så syr vi ihop ett paket till er!

Vi kan också erbjuda korta, intressanta lunchföreläsningar inom till exempel affärsdrivet värdskap, personligt varumärke eller varför inte en intressant timme där ni får lära er massor om ost. Möjligheterna är många!

Julklappspyssel?

Nu i november och december har ni också möjlighet att göra matiga julklappar att ta med hem och njuta av eller ge bort till jul. Det här kan göras efter er konferens eller varför inte några timmars avbrott under dagen? Givetvis kan det här kombineras med middag. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Våra rum

STUDION
Studion är trivsam och modern som rymmer upp till 60 personer om alla sitter vid ett bord. Något fler om det räcker med stolar. Det är en ljus, personlig lokal med möjlighet till olika typer av sittningar beroende på vad ni önskar. I lokalen finns modern projektor, ljudutrustning, kamera och mikrofon. Vill ni avsluta med en rolig upplevelse tillsammans så är lokalen perfekt för matlagning med en av våra kockar.

LOUNGEN
Loungen är ett hemtrevligt för upp till cirka 20 personer. Det går att möblera på många olika sätt med rektangulära eller runda bord. För den som vill sitta lite mjukare passar soffan utmärkt. I lokalen finns modern projektor- och ljudutrustning.

KREATIVA RUMMET
Kreativa rummet är ljust och trevligt som rymmer upp till 12 personer. Det passar perfekt till en mindre konferens eller möte. Vill ni ha flera rum går det utmärkt att kombinera med Loungen eller Studion. I lokalen finns modern projektorutrustning.