I januari: Mat från grunden med tema FISK

Snart öppnar anmälan för vår matlagningskurs Mat från grunden: FISK som går av stapeln i januari.

På denna matlagningskurs får vi lära oss allt som är värt att veta om fisk; olika tillagningstekniker, hur man på bästa sätt filéar rund- och plattfisk, vad olika fiskar kan användas till och självklart: recept på goda tillbehör. Utbildare är Anna Lenman som delar med sig av all sin kunskap och tar oss med på en inspirerande och matnyttig resa. Anna har samarbetat med oss i många år och är en av våra allra mest erfarna samarbetspartners, vi är otroligt glada att kunna hålla denna kurs i samarbete med henne!

I går hölls kursen, då med inriktning mot dagligvaruhandeln, på vår facebooksida kan du hitta en video där Anna Lenman presenterar ett av tillbehören som tillagades en råkostsallad med asiatiska toner: www.facebook.com/uppdragkoket

Vi kommer att öppna anmälan för kursen inom kort, håll utkik här och på våra sociala medier. Vi finns även på Instagram @uppdrag_koket.

Registrera din e-postadress och få vårt nyhetsmall för att ta del av alla våra nyheter allra först, klicka på knappen på startsidan.

Vi önskar alla en hjärtligt bra onsdag!